Contact en info

Ik ben een documentaire en portretfotograaf gevestigd in de buurt van Den Bosch en Nijmegen. Naast mijn autonome projecten werk ik ook graag in opdracht. Je kunt mij benaderen voor portretfotografie, liefdes-familie portretten, (bruiloft) reportages en (bedrijfs) events. Daarnaast help ik je doormiddel van fotografie graag aan een passend personal branding die bij je past als (startende) ondernemer.

Je kunt mijn werk bekijken onder de diverse pagina’s

PORTRETTEN
Tijdens het fotograferen neem ik graag de tijd om elkaar te leren kennen. Het allerliefste maak ik portretten in jou of jullie eigen vertrouwde omgevingen. Dat kan bij je thuis zijn, op je eigen werkplek of in een buiten omgeving. Maar als jullie een unieke locatie hebben waar je graag op de foto wilt kan dat natuurlijk ook.

Na het fotograferen ontvang je de mooiste foto’s binnen 2 weken digitaal via een downloadlink.

De prijs voor een portretsessie begint vanaf  125 euro*

EVENT/BEDRIJFS REPORTAGE
Naast het fotograferen van portretten maak ik ook reportages voor bedrijven of van evenementen. Tijdens het event vind ik het belangrijk dat de avond of dag op een sfeervolle manier wordt vastgelegd. De beelden kunnen worden gebruikt voor je website of Social Media.

De prijs voor een reportage begint vanaf  200 euro*

BRUILOFT REPORTAGE
Inmiddels heb ik al enkele jaren ervaring met het fotograferen van bruiloften. Tijdens deze dag vind ik het allerbelangrijkste dat de momenten worden gefotografeerd die intiem en in het moment zijn. Ik blijf altijd op de achtergrond maar er zijn ook momenten dat ik even op de voorgrond moet treden. Een ruime selectie van de beelden krijg jullie op hoge resolutie op een USB-stick aangeleverd. Je kunt een aantal bruidsreportages bekijken onder het kopje Love. (Een fotoboek is optioneel)

Kennismakingsgesprek, 5 uur aanwezigheid (halve dag), circa 100 foto’s:
800 (incl. btw en reiskosten tot 100 km vanaf Den Bosch of Nijmegen)

Kennismakingsgesprek, 8 uur aanwezigheid, circa 200 foto’s:
1200(incl. btw en reiskosten tot 100 km vanaf Den Bosch of Nijmegen)

Kennismakingsgesprek, hele dag aanwezigheid, circa 300 foto’s:
1500(incl. btw en reiskosten tot 100 km vanaf Den Bosch of Nijmegen)

TIP: Ik kan jullie ook helpen met liefdevolle portretsessie bij jullie thuis. Deze kan je dan bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodigingen.

FOTOGRAFIE OP MAAT
Hierboven vermeld zijn natuurlijk slechts voorbeelden van de mogelijkheden. Heb je een speciale wens of idee dan kunnen we dat altijd even bespreken.

Mijn regulier tarief is 50 euro per uur (excl. btw)

*Prijzen zijn exclusief 21% BTW en reiskosten van 0,19 p/km

Contact: Post@danaruijs.nl

KVK: 76027112